понедељак, 23. септембар 2013.

All that colours & surprise



Nekada volim da stavim na sebe što više boja, a da to naravno izgleda dobro.Najbolja varijanta za to je nešto poput ove današnje kombinacije. Ceger Maza i Lunja dao je drugu dimenziju ovom autfitu i učinio ga neuobičajenim, jer ovakav tip torbe nije nešto što biste na prvu loptu ukombinovali. Imam u planu da vam pokažem još nekoliko letnjih kombinacija iz Ateljea, nadam se da će mi vreme to dozvoliti.

Pominjala sam već da u oktobru imamo iznenađenje u Ateljeu za sve vas. Mislim da je pravi trenutak da vam kažem o čemu se radi. S obzirom na to da je u oktobru dobro poznata Noć veštica, odlučili smo da vam ulepšamo to veče i olakšamo potragu za kostimima. Možete ih naći kod nas. Jer ostajemo pri onome da u Ateljeu Tessa Hope imamo sve što jednoj devojci može da zatreba. Naši kostimi biće vile i nimfe, a kako oni izgledaju imaćete prilike da vidite uskoro. Tu svakako iznenađenjima nije kraj, ali, sve u svoje vreme.

Celokupnu ponudu možete pronaći na našoj fejsbuk stranici, a možete nas pratiti i na sajtu Chicisimo, Bloglovin, Pinterest i sajtu Moje krpice.







  





2 коментара:

Hvala na komenarima. Nadam se da vam se dopada post. :)